Protocol depressie wetenschappelijk bewezen
Ruim een miljoen mensen in Nederland is depressief. Zij hebben last van gevoelens van somberheid, vermoeidheid, vermindering van plezier in activiteiten, slaapproblemen en een gevoel van waardeloosheid. Op dit moment wordt er veelal een antidepressivum voorgeschreven om deze klachten te reguleren. Echter, de werking van een antidepressivum voor lichte en matige depressie is nog niet bewezen. Sterker nog, het slikken van een antidepressivum kan consequenties hebben voor de gezondheid. Je kunt last krijgen van destructieve gedachten, agressiviteit, slapeloosheid, angsten, enzovoorts. 

‌HeimHelpt#Depressie is een behandelprotocol dat je helpt in zeven sessies om weer sterk, vol zelfvertrouwen en in balans in het leven te staan. 

‌In HeimHelpt#Depressie staat de cliënt centraal. In elke sessie wordt de gewenste situatie van de cliënt verweven in een verhaal. Een verhaal die opgenomen wordt en die de cliënt hoort voordat hij gaat slapen. Op het moment dat de cliënt het verhaal hoort reageert het primitieve brein op al die fijne en positieve informatie zodat je fysieke en psychische brein in een ontspannen modus komt. De stress-cyclus wordt doorbroken. HeimHelpt#Depressie is wetenschappelijk bewezen. 

‌Cliënten gingen gemiddeld van levenskwaliteit 4 naar 8 ( zonder gebruik van een antidepressivum) en hadden geen bijwerkingen Een enorme vooruitgang! 
DE PRAKTIJK
Voor meer informatie of afspraken kunt u contact opnemen met:

‌Praktijk Irene Heim
‌T: 06-42236368

‌Onze locaties:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk

‌Luttik Oudorp 104
‌1811MZ Alkmaar
Uw naam
Uw e-mail
Uw telefoonnummer
Locatiekeuze
‌ (Alkmaar of Beverwijk)
Onderwerp
Uw bericht
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.
Bedankt voor je bericht, we nemen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je op.
Akkoord & Verstuur