Celine
‌Contactgegevens
‌E-mailadres: Celine@ireneheim.nl
‌‌Telefoonnummer: 06 34 13 76 58
‌Werkdagen:  dinsdag t/m vrijdag.
‌Locatie: Beverwijk, OBS De Kariboe in Heemskerk en OBS De Branding in Egmond

‌Over Celine
Binnen Praktijk Irene Heim is Celine werkzaam als vaktherapeut i.o..

Celine zit momenteel in haar laatste jaar van haar opleiding tot dramatherapeut. Celine heeft deze opleiding gekozen omdat zij graag mensen wilt helpen op een zo laagdrempelig mogelijke manier. Ook is Celine sinds kleins af aan druk bezig geweest met toneelspelen en toen de mogelijkheid er was om met drama mensen te kunnen helpen, wist zij dat zij dit beroep wil doen. Het fijne aan dramatherapie vind Celine dat je niet alles uit hoeft te drukken in woorden maar dat je ook door toneel spelen je al fijner kan voelen.

Voordat Celine met de opleiding is begonnen heeft ze een 4 jarige MBO opleiding gehad in drama. Deze heeft ze met veel plezier gevolgd in Amsterdam.

Celine heeft eerder stage gelopen bij een kinderdagverblijf om meer ervaring op te doen in de leeftijd van 1 tot 4 jaar. Daarnaast heeft ze haar therapie stage afgelopen jaar afgerond bij Praktijk Irene Heim wat Celine met veel plezier heeft gedaan.

De reden dat Celine is begonnen bij Praktijk Irene Heim is dat zij heel erg achter de visie en missie van de Praktijk sta. Ook vind zij het heel mooi dat het aanbod bij Praktijk Irene Heim erg breed is in verschillende vormen van therapie zodat er voor iedereen iets is wat bij hen past. 

Celine is gespecialiseerd in dramatherapie en momenteel is zij bezig haar te specialiseren met de minor: gedragsproblemen coachen in een onderwijssetting.

DE PRAKTIJK
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

‌Praktijk Irene Heim
‌T: +3185 400 0456
‌E: info@ireneheim.nl

‌Onze locaties:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk

‌Luttik Oudorp 104
‌1811MZ Alkmaar

‌Nieuwendam 8
1621AP Hoorn‌

‌Postadres:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk
Uw naam
Uw e-mail
Uw telefoonnummer
Locatiekeuze
‌ (Beverwijk, Alkmaar of Hoorn)
Onderwerp
Uw bericht
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.
Bedankt voor je bericht, we nemen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je op.
Akkoord & Verstuur