‌‌‌‌‌
‌Irene Heim
Contactgegevens *
‌E-mailadres: Irene@ireneheim.nl
‌Telefoonnummer: 085 4000 456
‌Werkdagen: dinsdag, donderdag en vrijdag
‌Locatie: Beverwijk en Alkmaar

‌* Aanmelden? Vul het aanmeldformulier in.

‌Over Irene Heim
‌Na het behalen van haar HAVO- diploma, volgde Irene de verkorte opleiding Sociaal Pedagogisch Werk en studeerde cum laude af. Vervolgens studeerde Irene cum laude af in Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool Leiden. In het laatste jaar van deze opleiding heeft Irene de Hogeschool Leidenprijs gewonnen met haar afstudeerscriptie ‘ Discriminatie versus intercultureel onderwijs op basisscholen.’ Na deze studie is zij afgestudeerd in Integratieve Kindertherapie en Hypnotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie en heeft zij de specialisaties Psycho Somatic Coaching, Familie-opstellingen en EMDR afgerond.

Irene heeft drie succesvolle protocollen geschreven voor volwassenen met overgewicht, volwassenen met depressie en volwassenen die willen stoppen met roken. Zij is tevens auteur van verschillende ontwikkelingsstimulerende materialen die in binnen- en buitenland verkocht worden. Zij heeft nationale persaandacht gekregen voor verschillende materialen en is meerdere malen genomineerd voor prijzen ( zoals de NOT- innovatieprijs 2007 ).

Sinds 2007 heeft Irene haar eigen praktijk voor Integratieve Kindertherapie, Individuele Spelenderwijze Ontwikkelingsstimulering, Hypnotherapie en EMDR. Naast haar werk in de praktijk schrijft Irene ook kinderboeken. Haar eerste boek ‘Powerverhalen voor kids’ is in januari 2010 uitgegeven. Een jaar later werd de tweede druk gerealiseerd.

In 2012 is Irene begonnen met het schrijven van de reeks ‘KidsPower’ bij uitgeverij Kluitman. ‘KidsPower’ zijn boekjes met powerverhalen. Verhalen over onder meer faalangst, druk in je hoofd, een ouder met kanker, pesten, overgewicht, boos zijn en verveling. De boekjes geven kinderen inzicht in het probleem en hoe ze het probleem zelf kunnen oplossen want…ieder kind heeft de power in zich om zelf op te lossen!
DE PRAKTIJK
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

‌Praktijk Irene Heim
‌T: +3185 400 0456
‌E: info@ireneheim.nl

‌Onze locaties:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk

‌Luttik Oudorp 104
‌1811MZ Alkmaar

‌Nieuwendam 8
1621AP Hoorn‌

‌Postadres:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk
Uw naam
Uw e-mail
Uw telefoonnummer
Locatiekeuze
‌ (Beverwijk, Alkmaar of Hoorn)
Onderwerp
Uw bericht
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.
Bedankt voor je bericht, we nemen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je op.
Akkoord & Verstuur