Jesse Roobol
Contactgegevens *
‌E-mailadres: Jesse@ireneheim.nl
‌Telefoonnummer: 06 36 26 31 55
‌Werkdagen: maandag t/m woensdag en vrijdag

‌* Aanmelden? Vul het aanmeldformulier in.

Over Jesse Roobol:
‌Voordat Jesse begon aan de universitaire studie Foresische Orthopedagogiek, was Jesse al werkzaam met jeugdigen. Zo heeft hij twee jaar bij de naschoolse opvang gewerkt als ondersteunende factor. Tijdens zijn opleiding heeft hij stage gelopen bij een organisatie voor zowel huiswerkbegeleiding als binnen een gesloten instelling. 

‌Jesse heeft, in samenwerking met het VUMC, daarna anderhalf jaar als onderzoeksassistent meegewerkt aan het onderzoek binnen gesloten instellingen over de samenhang van typen agressie en neurobiologische kenmerken. Tegelijkertijd met het onderzoek ronde Jesse zijn opleiding af en is daardoor gespecialiseerd met het ondersteunen van jongeren en gezinnen die te maken krijgen met het forensische kader of dreigen ermee te maken te krijgen. Daarnaast heeft Jesse een kort veldonderzoek in Gambia (Afrika) gedaan om interculturele overeenkomsten en verschillen te bestuderen.

‌Om weer met jeugdigen, en zijn specialisatie, te kunnen werken heeft hij binnen het speciaal onderwijs voor gedragsproblematiek ondersteuning geboden aan docenten en leerlingen en zelf lessen ontworpen en gegeven. Daarnaast was hij leerlingcoördinator, waarin hij als mediator in samenspraak met docenten en leerlingen tot oplossingen kwam. Hierna besloot hij om gezinsbegeleiding te bieden aan gezinnen met vele uitdagingen in zowel vrijwillig als gedwongen kader.

Tijdens zijn werkzaamheden heeft Jesse een aantal cursussen gevolgd om zijn kennis en tools te vergroten. De voornaamste tools van Jesse zijn: Families First, Ambulante Spoedhulp, Contactgericht Spelen en Leren en Applied Behavior Analysis. Hierdoor liggen zijn specialisaties bij het ondersteunen van multiproblem gezinnen en autisme, waar hij ook de meeste ervaring en affiniteit voor heeft. 

Jesse werkt volgens de beroepscode en ethiek van het NVO, de Nederlandse Vereniging van Orthopedagogen en is aangesloten bij het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd.
DE PRAKTIJK
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

‌Praktijk Irene Heim
‌T: 085-4000456
‌E: info@ireneheim.nl

‌Onze locaties:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk

‌Luttik Oudorp 104
‌1811MZ Alkmaar
Uw naam
Uw e-mail
Uw telefoonnummer
Locatiekeuze
‌ (Alkmaar of Beverwijk)
Onderwerp
Uw bericht
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.
Bedankt voor je bericht, we nemen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je op.
Akkoord & Verstuur