Jolanda
‌‌‌Contactgegevens *
‌E-mailadres: JolandaV@ireneheim.nl
‌Telefoonnummer: 06 36 22 04 89
‌Werkdagen: maandag t/m donderdag
‌‌Locatie: Beverwijk en Alkmaar

‌* Aanmelden? Vul het aanmeldformulier in.

Over Jolanda
‌Jolanda is in haar jeugd veel bezig geweest met dans en theater. Omdat hier een passie van haar lag, is ze na de HAVO de opleiding sociaal cultureel werk met specialisatie dans en drama gaan volgen. Gedurende de opleiding vond ze het interessant om projecten te organiseren voor kwetsbare kinderen en tieners, waaronder een stage in Oeganda bij een organisatie die onderdak, scholing en medische verzorging biedt aan +/- 500 weeskinderen. Daarnaast heeft ze haar pedagogische kennis verbreedt door te werken als au-pair in Engeland en bij een kinderopvang in Nederland.

Jolanda ontdekte dat mensen spelenderwijs geholpen kon worden. Ze wilde hier graag meer over leren en is met die reden de opleiding Vaktherapie drama gaan volgen. Hier heeft ze ervaring opgedaan bij zowel basisschool kinderen als de volwassenpsychiatrie.

Voordat Jolanda kwam werken bij Irene Heim, werkte ze met jongeren die dak- en/of thuisloos zijn én te maken hebben met meervoudige problematiek. Hierbij lag haar focus om in goed contact te komen met hen en samen te werken aan een toekomst van de jongere.

Jolanda is met veel plezier gaan werken bij Praktijk Irene Heim. Ze heeft de keuze gemaakt om hier te gaan werken vanwege de sfeer binnen de praktijk en de mogelijkheid tot het werken met verscheidene doelgroepen. Daarbij staat Jolanda achter de visie dat ieder mens uniek is en ziet ze het goede in ieder mens.

Jolanda heeft zich gespecialiseerd in traumaverwerking. 
DE PRAKTIJK
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

‌Praktijk Irene Heim
‌T: +3185 400 0456
‌E: info@ireneheim.nl

‌Onze locaties:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk

‌Luttik Oudorp 104
‌1811MZ Alkmaar

‌Nieuwendam 8
1621AP Hoorn‌

‌Postadres:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk
Uw naam
Uw e-mail
Uw telefoonnummer
Locatiekeuze
‌ (Beverwijk, Alkmaar of Hoorn)
Onderwerp
Uw bericht
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.
Bedankt voor je bericht, we nemen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je op.
Akkoord & Verstuur