Linde Meijer
Contactgegevens *
‌E-mailadres: Linde@ireneheim.nl
‌Telefoonnummer: 06 36 13 41 13
‌Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag

‌* Aanmelden? Vul het aanmeldformulier in.

‌Over Linde Meijer
‌‌‌‌Linde is geregistreerd als NVO basis orthopedagoog. Zij heeft de opleiding Orthopedagogiek gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam en heeft tijdens haar stage haar NVO Basisaantekening diagnostiek behaald. Linde heeft daarnaast tijdens haar werkzaamheden de basiscursus Cognitieve Gedragstherapie gevolgd, EMDR en Gezinsdiagnostiek.
Op de praktijk ziet Linde cliënten van verschillende leeftijden met wisselende hulpvragen en houdt zij zich naast individuele behandelingen ook bezig met het uitvoeren van diagnostisch onderzoek. Linde wil in haar werk graag van betekenis zijn voor de individuele cliënt en het systeem en deze helpen weer in zijn kracht te zetten, zodat ieder zich optimaal kan ontwikkelen en zich (weer) prettig voelt.
Voordat Linde bij de praktijk aan de slag is gegaan heeft zij als gedragswetenschapper gewerkt bij ’s Heeren Loo, maar hier is zij gestopt omdat het weinige directe contact met cliënten haar onvoldoende voldoening gaf. Linde heeft toen als ambulant begeleider en gezinsbegeleider voor kinderen met en/of zonder ontwikkelingsstoornis gewerkt.
Linde is een warm, sociaal en betrokken persoon en vindt persoonlijke aandacht en laagdrempeligheid in het contact voor de cliënten van groot belang. Daarnaast werkt Linde graag cliëntgericht en past zij haar behandeling aan op wat de cliënt en/of het systeem nodig heeft. Linde vindt het dan ook prettig om in de praktijk te werken waar deze waarden ook centraal staan.
Linde werkt volgens de beroepscode en ethiek van het NVO, de Nederlandse Vereniging van Orthopedagogen en is daarnaast aangesloten bij het SKJ, Stichting Kwaliteitsregister Jeugd.
DE PRAKTIJK
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

‌Praktijk Irene Heim
‌T: 085-4000456
‌E: info@ireneheim.nl

‌Onze locaties:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk

‌Luttik Oudorp 104
‌1811MZ Alkmaar
Uw naam
Uw e-mail
Uw telefoonnummer
Locatiekeuze
‌ (Alkmaar of Beverwijk)
Onderwerp
Uw bericht
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.
Bedankt voor je bericht, we nemen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je op.
Akkoord & Verstuur