Marije O. 
‌Contactgegevens *
‌E-mailadres: MarijeO@ireneheim.nl
‌‌‌Telefoonnummer: 06 36 13 41 13
‌Werkdagen: maandag t/m woensdag en vrijdag
‌Locatie: Alkmaar en Hoorn

‌* Aanmelden? Vul het aanmeldformulier in.

Over Marije.
Marije is werkzaam als SKJ Jeugd- en gezinsprofessional - specialisatie pedagogiek.

‌Mijn hele jeugd wist Marije zeker dat ze juf wilde worden en eenmaal op de Pabo kwam Marije er eigenlijk achter dat ze de kinderen die niet mee wilde doen of alleen speelde op het plein veel interessanter vond. Deze kinderen op een creatieve en humorvolle manier weer bij de les krijgen werd voor haar een doel in haar stages en dit is de reden dat Marije in 2015 is begonnen met de opleiding Pedagogiek en niet verder is gegaan op de Pabo. Marije wilde meer leren over de ontwikkeling van kinderen. Tijdens haar studie heeft ze kennis mogen maken met verschillende vormen van hulpverlening en haar interesse ging meteen uit naar de gespreksvoering tussen volwassenen en kinderen.
In de jaren na haar studie heeft ze gewerkt met jongeren met ontwikkelings- en gedragsproblemen in de gesloten jeugdzorg, heeft Marije ambulante gezinsbegeleiding gegeven gericht op opvoeden en gespreksvoering tussen een volwassene en kind en daarnaast heb Marije gewerkt met kinderen met ADHD en autisme op een groep. Gedurende deze tijd heeft ze gemerkt dat ze graag met jonge kinderen werkt en hun ouders wil betrekken in de processen. Ouders/verzorgers zijn wat mij betreft de sleutel tot succes en zullen bij haar ook altijd betrokken worden in de ondersteuning van kinderen.
De sfeer die bij Praktijk Irene Heim hangt ervaart Marije als prettig en persoonlijk. Dit vind Marije in haar begeleidingen heel belangrijk en neemt ze dan ook mee richting de kinderen en volwassen. De diverse hulpvragen maken het tot een uitdaging die Marije graag aan gaat in haar werk als pedagoog. 
DE PRAKTIJK
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

‌Praktijk Irene Heim
‌T: +3185 400 0456
‌E: info@ireneheim.nl

‌Onze locaties:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk

‌Luttik Oudorp 104
‌1811MZ Alkmaar

‌Nieuwendam 8
1621AP Hoorn‌

‌Postadres:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk
Uw naam
Uw e-mail
Uw telefoonnummer
Locatiekeuze
‌ (Beverwijk, Alkmaar of Hoorn)
Onderwerp
Uw bericht
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.
Bedankt voor je bericht, we nemen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je op.
Akkoord & Verstuur