Marije O. 
‌Contactgegevens *
‌E-mailadres: MarijeO@ireneheim.nl
‌‌‌Telefoonnummer: 06 36 13 41 13
‌Werkdagen: maandag t/m woensdag en vrijdag
‌Locatie: Alkmaar en Hoorn

‌* Aanmelden? Vul het aanmeldformulier in.

Over Marije.
Ik ben werkzaam als SKJ Jeugd- en gezinsprofessional - specialisatie pedagogiek.

‌Mijn hele jeugd wist ik zeker dat ik juf wilde worden en eenmaal op de Pabo aangekomen kwam ik er eigenlijk achter dat de kinderen die niet mee wilde doen of alleen speelde op het plein veel interessanter vond. Deze kinderen op een creatieve en humorvolle manier weer bij de les krijgen werd voor mij een doel in mijn stages en dit is de reden dat ik in 2015 ben begonnen met de opleiding Pedagogiek en niet verder ben gegaan op de Pabo. Het leek mij veel interessanter om meer te leren over de ontwikkeling van kinderen. Tijdens de studie heb ik kennis mogen maken met verschillende vormen van hulpverlening en hierdoor ontpopte de interesse om de gespreksvoering tussen volwassenen en kinderen verder te gaan bestuderen.
In de jaren na mijn studie heb ik gewerkt met jongeren met ontwikkelings- en gedragsproblemen in de gesloten jeugdzorg,  ambulante gezinsbegeleiding gegeven gericht op opvoeden en gespreksvoering tussen een volwassene en kind en daarnaast heb ik gewerkt met kinderen met ADHD en autisme op een groep. 

‌Ouders/verzorgers zijn wat mij betreft de sleutel tot succes en zullen bij mij ook altijd betrokken worden in de ondersteuning van kinderen.
De sfeer die bij Praktijk Irene Heim hangt ervaar ik als prettig en persoonlijk. Dit vind je ook terug in mijn begeleidingen. De diverse hulpvragen maken het tot een uitdaging die ik graag aan ga in mijn werk als pedagoog. 
DE PRAKTIJK
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

‌Praktijk Irene Heim
‌T: +3185 400 0456
‌E: info@ireneheim.nl

‌Onze locaties:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk

‌Luttik Oudorp 104
‌1811MZ Alkmaar

‌Nieuwendam 8
1621AP Hoorn‌

‌Postadres:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk
Uw naam
Uw e-mail
Uw telefoonnummer
Locatiekeuze
‌ (Beverwijk, Alkmaar of Hoorn)
Onderwerp
Uw bericht
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.
Bedankt voor je bericht, we nemen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je op.
Akkoord & Verstuur