Maud
Contactgegevens *
‌E-mailadres: Maud@ireneheim.nl
‌Telefoonnummer: 06 39 45 78 90
‌Werkdagen: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag
‌‌Locatie: Beverwijk en Heemskerk

‌* Aanmelden? Vul het aanmeldformulier in.

‌Over Maud
‌Na het behalen van haar HAVO diploma, is Maud Toegepaste Psychologie gaan studeren aan de Hogeschool van Leiden. Tijdens de bachelor studie bleek haar interesse vooral uit te gaan naar de psychische hulpverlening. Om deze reden besloot Maud om stage te lopen bij een psychologenpraktijk. Tijdens deze stage heeft Maud ervaring opgedaan op het gebied van verscheidende en gecombineerde problematiek op basis van cognitieve gedragstherapie en ervaring gekregen met het doen van diagnostiek. Verder heeft Maud stage gelopen bij een instantie voor huiswerkbegeleiding, waarbij zij kinderen op het basisonderwijs heeft begeleidt voor uiteenlopende problematiek, zoals: ADHD, leerproblemen en concentratieproblemen.

In 2012 en 2014 is Maud voor 2/3 maanden naar het buitenland geweest om vrijwilligerswerk te doen. In 2012 ging Maud naar Ghana (Afrika) en in 2014 ging zij naar Indonesië. Op beide plaatsen heeft ze gewerkt op een school en in verschillende klassen bij kinderen met verschillende leeftijdsgroepen. Maud kwam in gesprek met de kinderen en was erg geschokt van de verhalen die zij met haar deelde. In deze landen is het niet vanzelfsprekend dat kinderen geholpen kunnen worden bij hun problemen. Na deze ervaringen groeide de motivatie bij Maud om later psycholoog te worden om kinderen te kunnen helpen en te ondersteunen bij de problemen die zij hebben.

Binnen Praktijk Irene Heim is Maud werkzaam als Toegepast Psycholoog. Maud vind het belangrijk dat je als hulpverlener positief denkt en handelt en een cliënt ook op een positieve manier benadert. Op deze manier komt de cliënt in zijn of haar kracht te staan en groeit zijn of haar autonomie, zelfvertrouwen en competentie. Deze visie sluit mooi aan bij die van de praktijk. Daarbij levert het werken met verscheidende doelgroepen tot veel afwisseling en plezier in het werk.

Maud heeft zich gespecialiseerd in traumaverwerking. 
DE PRAKTIJK
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

‌Praktijk Irene Heim
‌T: +3185 400 0456
‌E: info@ireneheim.nl

‌Onze locaties:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk

‌Luttik Oudorp 104
‌1811MZ Alkmaar

‌Nieuwendam 8
1621AP Hoorn‌

‌Postadres:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk
Uw naam
Uw e-mail
Uw telefoonnummer
Locatiekeuze
‌ (Beverwijk, Alkmaar of Hoorn)
Onderwerp
Uw bericht
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.
Bedankt voor je bericht, we nemen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je op.
Akkoord & Verstuur