Nikki Schonk
‌Contactgegevens *
‌E-mailadres: Nikki@ireneheim.nl
‌‌Telefoonnummer: 06 39 12 42 74
‌Werkdagen: dinsdag t/m vrijdag.

‌* Aanmelden? Vul het aanmeldformulier in.

‌Over Nikki Schonk
‌Voordat Nikki startte aan de masteropleiding tot orthopedagoog is Nikki werkzaam geweest in het basisonderwijs. Vanuit het onderwijs is haar interesse voor de ontwikkeling van kinderen/jongeren met name de kinderen die extra aandacht, hulp of begeleiding nodig hebben om zich optimaal te kunnen ontwikkelen, ontstaan.

In de afgelopen jaren heeft Nikki gewerkt met kinderen en jongeren in het onderwijs, de kinderopvang en (jeugd)zorg. Voor haar masterscriptie heeft Nikki haar verdiept in sensitief ouderschap en de invloed van psychische problemen bij moeders op de ouder-kind interactie. Nikki vindt het een uitdaging om voor kinderen of jongeren met verschillende gedrags- en/of leerproblematiek te zoeken naar passende hulpmiddelen en interventies om hen en het systeem te ondersteunen en ervoor te zorgen dat deze kinderen weer goed in hun vel zitten. Daarnaast heeft Nikki tijdens haar Masteropleiding haar basisaantekening diagnostiek behaald en is Nikki bevoegd om ook diagnostisch onderzoek uit te voeren.

De uiteenlopende problematiek en de vele mogelijkheden die vanuit de praktijk worden geboden is de reden dat Nikki met veel energie, gedrevenheid en enthousiasme werkzaam is bij Praktijk Irene Heim. 
DE PRAKTIJK
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

‌Praktijk Irene Heim
‌T: 085-4000456
‌E: info@ireneheim.nl

‌Onze locaties:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk

‌Luttik Oudorp 104
‌1811MZ Alkmaar
Uw naam
Uw e-mail
Uw telefoonnummer
Locatiekeuze
‌ (Alkmaar of Beverwijk)
Onderwerp
Uw bericht
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.
Bedankt voor je bericht, we nemen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je op.
Akkoord & Verstuur