Nina van Leijen
Contactgegevens *
‌E-mailadres: Nina@ireneheim.nl
‌Telefoonnummer: 06 36 31 60 32
‌Werkdagen: dinsdag t/m vrijdag

‌* Aanmelden? Vul het aanmeldformulier in.

Over Nina van Leijen
‌Nina heeft Toegepaste Psychologie gestudeerd, omdat Nina altijd interesse heeft gehad in menselijk gedrag: waarom doen mensen bepaalde dingen? Wat zit erachter? De opleiding was ook erg gericht op de praktijk en daardoor kon Nina meteen het geleerde toepassen en veel ervaring op doen.

Tijdens haar stages heeft Nina ervaring opgedaan bij een instelling die mensen met (of naasten van mensen met) suïcidale gedachtes ondersteunt. Hierin bood Nina via telefoon- of chatgesprekken een luisterend oor. Ook heb ik een maatjesproject gedaan met een man met schizofrenie en epilepsie, waarbij we bijvoorbeeld samen uit eten gingen en hij me heeft leren schaken. Hiernaast is Nina vrijwilliger geweest in een huiskamer voor ouderen met psychische klachten en heeft Nina gewerkt met mensen met een verstandelijke beperking, op het schilderatelier. Tijdens de stages heeft Nina onderzoek gedaan naar de tevredenheid van naasten van cliënten over de behandeling en onderzocht welke redenen mensen kunnen hebben om niet op te komen dagen op een afspraak binnen de GGZ.

Hierna heeft Nina de opleiding praktijkondersteuner huisarts GGZ gedaan en daarna gewerkt in een huisartsenpraktijk met kinderen en volwassenen met uiteenlopende psychische klachten.

Nina werkt met veel plezier bij praktijk Irene Heim, omdat het haar aanspreekt om naar mensen als individu te kijken en te onderzoeken wat iemand nodig heeft. Het team voelt als een familie en Nina vind het prettig om in een kleinschalige organisatie te werken. Nina krijgt de ruimte om haar eigen werkwijze te ontwikkelen.

Nina is gestart met een opleiding om zichzelf te specialiseren in het begeleiden van mensen met autisme, omdat ze heeft gemerkt dat ik me goed kan inleven in deze doelgroep. Hierdoor voelen cliënten zich snel op hun gemak.
DE PRAKTIJK
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

‌Praktijk Irene Heim
‌T: 085-4000456
‌E: info@ireneheim.nl

‌Onze locaties:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk

‌Luttik Oudorp 104
‌1811MZ Alkmaar
Uw naam
Uw e-mail
Uw telefoonnummer
Locatiekeuze
‌ (Alkmaar of Beverwijk)
Onderwerp
Uw bericht
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.
Bedankt voor je bericht, we nemen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je op.
Akkoord & Verstuur