Pleun
Contactgegevens *
‌E-mailadres: Pleun@ireneheim.nl
‌Telefoonnummer: 06 36 26 31 55
‌Werkdagen: dinsdag t/m vrijdag
‌Locatie: Alkmaar en Hoorn

‌* Aanmelden? Vul het aanmeldformulier in.

Over Pleun
‌Binnen Praktijk Irene Heim is Pleun werkzaam als Jeugd- en gezinsprofessional.

‌IPleun weet nog goed dat ze gedurende haar opleiding Pedagogiek dingen over ontwikkeling en opvoeding leerde waarvan Pleun dacht: deze informatie zou iedereen moeten krijgen! We zijn niet gewend hulp te vragen bij de opvoeding van kinderen, dit terwijl de opvoeding de fundamentele basis is voor eigenlijk alles. Vaak hebben mensen het gevoel van falen wanneer blijkt dat opvoeden ‘een ding’ is. Voor Pleun is het de uitdaging om ouders en jongeren te laten inzien dat het oké is dat opvoeden en opgroeien soms best een gedoetje is. We willen het allemaal zo graag goed doen, maar is dat niet juist vaak het probleem? Het té goed willen doen, is dat wel haalbaar? En hoe groot is dan de teleurstelling als het niet blijkt te lukken?
In haar werk vind Pleun het aangaan van de verbinding met mensen het allerbelangrijkst. Al vaker heeft ze gemerkt dat, wanneer je zonder oordeel naar mensen luistert en ze laat inzien dat alles wat ze voelen oké is, mensen de grootste stappen maken.
In het verleden heeft Pleun opvoedcursussen gegeven aan ouders en trainingen gegeven aan jongeren en kinderen. Bij Praktijk Irene Heim heeft Pleun de kans gekregen om zelfstandig aan de slag te gaan met kinderen, jongeren en hun ouders. Pleun vindt het belangrijk om het systeem te betrekken bij het hulpverleningstraject omdat je samen zoveel meer kunt bereiken.

DE PRAKTIJK
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

‌Praktijk Irene Heim
‌T: +3185 400 0456
‌E: info@ireneheim.nl

‌Onze locaties:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk

‌Luttik Oudorp 104
‌1811MZ Alkmaar

‌Nieuwendam 8
1621AP Hoorn‌

‌Postadres:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk
Uw naam
Uw e-mail
Uw telefoonnummer
Locatiekeuze
‌ (Beverwijk, Alkmaar of Hoorn)
Onderwerp
Uw bericht
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.
Bedankt voor je bericht, we nemen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je op.
Akkoord & Verstuur