Saskia
‌Contactgegevens *
‌E-mailadres: Saskia@ireneheim.nl
‌Telefoonnummer: 06 39 12 42 74
‌Werkdagen: maandag, woensdag en vrijdag
‌‌Locatie: Alkmaar en Hoorn

‌* Aanmelden? Vul het aanmeldformulier in.

‌Over Saskia
Saskia is sinds de zomer van 2022 afgestudeerd als orthopedagoog aan de VU en direct gestart bij Irene Heim met behandeling, diagnostiek en intakes. De keuze voor Irene Heim voelde voor Saskia erg goed, vanwege de warme, toegankelijke en positieve sfeer. Binnen Irene Heim zijn er veel creatieve mogelijkheden voor begeleiding en behandeling. Samenwerken en net een stapje verder gaan om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de cliënt vind Saskia belangrijk. De behandelaar moet bij de cliënt aansluiten en niet andersom!

Hiervoor is Saskia in ondersteunende functies werkzaam geweest in het SO cluster 4, SBO en regulier onderwijs. Saskia heeft kinderen begeleid op sociaal-emotioneel gebied en heeft ervaring met trauma, hechtingsproblematiek en externaliserend gedrag. Geduld en betrouwbaarheid vind Saskia belangrijk in het contact met deze kinderen. Daarnaast heeft Saskia ervaring met de ondersteuning aan zowel kinderen met leerproblemen, als hoogbegaafde kinderen.

Saskia heeft ook gewerkt als pedagoog in de functie van ambulant gezinsbegeleider. In deze functie heeft Saskia gewerkt met gezinnen met meervoudige problematiek en begeleidde ze veelal ouders en kinderen met een licht verstandelijke beperking. Ze heeft ouders en kinderen in brede zin ondersteund bij het opvoeden en opgroeien. Dat opvoeden en opgroeien niet altijd even makkelijk is voor ouders en kind(eren), daar is ze zich dan ook van bewust. Vanuit deze ervaring is het haar doel dat ouders en kinderen hun eigen krachten en hulpbronnen ontdekken en leren inzetten.
DE PRAKTIJK
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

‌Praktijk Irene Heim
‌T: +3185 400 0456
‌E: info@ireneheim.nl

‌Onze locaties:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk

‌Luttik Oudorp 104
‌1811MZ Alkmaar

‌Nieuwendam 8
1621AP Hoorn‌

‌Postadres:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk
Uw naam
Uw e-mail
Uw telefoonnummer
Locatiekeuze
‌ (Beverwijk, Alkmaar of Hoorn)
Onderwerp
Uw bericht
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.
Bedankt voor je bericht, we nemen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je op.
Akkoord & Verstuur