Suzanne
‌Contactgegevens *
‌E-mailadres: Suzanne@ireneheim.nl
‌Telefoonnummer: 06 34 33 17 42
‌Werkdagen: maandag, woensdag t/m vrijdag
‌‌‌Locatie: Heemskerk - Kenter Jeugdhulp

‌* Aanmelden? Vul het aanmeldformulier in.

‌Over Suzanne
Binnen Praktijk Irene Heim is Suzanne werkzaam als Orthopedagoog.

‌Voordat Suzanne is begonnen aan de Masteropleiding tot Orthopedagoog, heeft ze de opleiding tot Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (SPH) gevolgd. Suzanne heeft daarbij de specialisatie gedaan in de richting van Jeugdzorg. Al snel wist Suzanne dat zij in haar werk niet alleen kinderen, jongeren en hun gezin zou willen begeleiden, maar dat zij ook behandeling en diagnostiek wil doen. Suzanne vindt het werken met kinderen en jongeren heel interessant, omdat ze nog volop in ontwikkeling zijn en het is daarbij waardevol om bij te kunnen dragen aan een zo optimaal mogelijke ontwikkeling van een kind.
In de afgelopen jaren heeft Suzanne gewerkt met jongeren met ontwikkelings-, gedrags- en gezinsproblemen op begeleid wonen instellingen en ook heeft zij ambulante begeleiding geboden aan kinderen en jongeren. Daarnaast heeft Suzanne ervaring opgedaan in het speciaal basisonderwijs (cluster 4) en haar verdiept in het doen van diagnostisch onderzoek en begeleiding en behandeling geven op sociaal-emotioneel, didactisch en gedragsmatig gebied.
Bij Praktijk Irene Heim zijn de hulpvragen divers en juist van deze uitdaging is Suzanne enthousiast geworden om samen met het team de best mogelijke hulp te bieden aan alle kinderen, jongeren en hun omgeving. Er zijn veel expertises binnen het team en de samenwerking tussen iedereen maakt iedere dag ook weer leerzaam. De visie en de sfeer die de praktijk uitstraalt past bij mij; laagdrempelig, positieve aanpak, naar de persoon kijken, samenwerken met alle betrokkenen en hulp op maat bieden.
DE PRAKTIJK
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

‌Praktijk Irene Heim
‌T: +3185 400 0456
‌E: info@ireneheim.nl

‌Onze locaties:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk

‌Luttik Oudorp 104
‌1811MZ Alkmaar

‌Nieuwendam 8
1621AP Hoorn‌

‌Postadres:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk
Uw naam
Uw e-mail
Uw telefoonnummer
Locatiekeuze
‌ (Beverwijk, Alkmaar of Hoorn)
Onderwerp
Uw bericht
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.
Bedankt voor je bericht, we nemen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je op.
Akkoord & Verstuur