‌‌

Winny Heeremans
Contactgegevens *
‌E-mailadres: Winny@ireneheim.nl
‌‌Telefoonnummer: 06 40 07 58 81
‌Werkdagen: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag

‌* Aanmelden? Vul het aanmeldformulier in.

‌‌‌Over Winny Heeremans
‌‌Winny is sinds 2012 afgestudeerd als Vaktherapeut beeldend. Vanaf kinds af aan is zij al bezig met tekenen, schilderen, knutselen en dingen maken. De mooie combinatie van psychologie, psychiatrie, kunst en creativiteit is de reden dat zij heeft gekozen voor de opleiding vaktherapeut beeldend.

Winny houdt van het werken met mensen op allerlei verschillende manieren. Tijdens stages heeft zij met kinderen, volwassenen en ouderen gewerkt en daarna heeft zij zich vooral in de psychiatrie ingezet. Zij heeft o.a gewerkt als activiteitentherapeut op een psychiatrische afdeling van een ziekenhuis en is daarna gaan werken als leerling verpleegkundige in de ggz. Uiteindelijk heeft de drang naar het creatief werken, het samen zoeken naar manieren om klachten te verlichten en het werken vanuit verbinding haar doen kiezen voor het werk bij praktijk Irene Heim.

Juist het creatief werken geeft de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden aan te leren, zelfvertrouwen te krijgen in jezelf en dingen te ontdekken die een kind of jongere zijn hele leven mee kan nemen. Elk kind is anders en heeft andere hulpvraag, maar ook andere behoeften en sterke kanten.

Winny heeft vooral veel ervaring met psychiatrische problematiek, depressie en angst en klachten die komen vanuit een laag zelfbeeld, verdriet en het gevoel niet geaccepteerd te worden zoals je bent. Zij is altijd bezig zich te ontwikkelen en gelooft dat meebewegen, creëren en spelen de sleutel zijn tot echte verbinding.
DE PRAKTIJK
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

‌Praktijk Irene Heim
‌T: 085-4000456
‌E: info@ireneheim.nl

‌Onze locaties:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk

‌Luttik Oudorp 104
‌1811MZ Alkmaar
Uw naam
Uw e-mail
Uw telefoonnummer
Locatiekeuze
‌ (Alkmaar of Beverwijk)
Onderwerp
Uw bericht
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.
Bedankt voor je bericht, we nemen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je op.
Akkoord & Verstuur