Yosha
‌Contactgegevens *
E-mailadres: Yosha@ireneheim.nl 
‌Telefoonnummer: 06 34 31 09 79
‌Werkdagen: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdagmiddag en zaterdagochtend
‌‌‌‌Locatie: Beverwijk
‌‌
‌* Aanmelden? Vul het aanmeldformulier in.

Over Yosha
‌Binnen Praktijk Irene Heim is Yosha werkzaam als toegepast psycholoog.

‌Nadat Yosha haar HAVO diploma gehaald heeft, is Yosha gelijk begonnen aan haar studie Toegepast Psychologie aan de HvA. Yosha heeft hiervoor gekozen omdat ze altijd erg geïnteresseerd is in het gedrag van anderen, waarom doen mensen wat ze doen? En hoe kan ik hierin bijdragen om anderen te helpen om hun betere ik te kunnen zijn?

Na verschillende stages gelopen te hebben heeft Yosha ervaring opgedaan met het werken van verschillende doelgroepen, zowel met jongeren als met volwassenen. Ook schoolgaande kinderen kwamen veelal voor in haar stagetijd. Deze ervaringen heeft Yosha uitgebreid met het werken met jonge kinderen tot 4 jaar tijdens mijn werk als Pedagogisch Medewerker in de Kinderopvang.
Yosha heeft verschillende onderzoeken gedaan in binnen- en buitenland, over de communicatie met jonge kinderen. Hier kwamen mooie cultuurverschillen naar voren waar Yosha veel van heeft geleerd. Uiteindelijk heeft Yosha hier een training over ontwikkeld voor leerkrachten en ouders, die is overgenomen door een scholengemeenschap in Suriname.

Yosha vind het een leuke uitdaging om voor kinderen, jongeren of volwassenen met problematieken een passende hulpmiddel of interventie te vinden, die bijdraagt aan een optimale (persoonlijke) ontwikkeling. De uiteenlopende problematieken waarmee Yosha te maken krijg bij Praktijk Irene Heim zorgt voor veel afwisseling in het werk waar ze plezier en motivatie uit haalt.  
DE PRAKTIJK
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

‌Praktijk Irene Heim
‌T: +3185 400 0456
‌E: info@ireneheim.nl

‌Onze locaties:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk

‌Luttik Oudorp 104
‌1811MZ Alkmaar

‌Nieuwendam 8
1621AP Hoorn‌

‌Postadres:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk
Uw naam
Uw e-mail
Uw telefoonnummer
Locatiekeuze
‌ (Beverwijk, Alkmaar of Hoorn)
Onderwerp
Uw bericht
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.
Bedankt voor je bericht, we nemen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je op.
Akkoord & Verstuur