Visie
Praktijk Irene Heim staat voor het bieden van kwalitatief goede, op maat geleverde en persoonlijke hulpverlening aan kinderen, jeugdigen en volwassenen voor herstel en bevordering van de geestelijke gezondheid. Afgestemd op lichaam, geest en de nieuwste wetenschappelijke inzichten. De therapeuten bekijken de cliënt vanuit integratief oogpunt. Dat wil zeggen dat de problematiek vanuit verschillende invalshoeken wordt bekeken: vanuit het systeemmodel, medisch model, transpersoonlijk model, stressmodel, psychodynamisch model en het behaviouristisch model. Door de problematiek van de cliënt vanuit verschillende invalshoeken te bekijken ontstaat een complementair beeld. Vanuit het complementaire beeld wordt samen met de cliënt en de naaste omgeving gewerkt aan de gewenste doelen van de cliënt. De empowerment van de cliënt staat hierbij centraal.

Om de problematiek zo laagdrempelig mogelijk te kunnen behandelen of begeleiden wordt samen met de ouders en/of de cliënt zelf gekeken welke locatie het meest prettig en wenselijk is. Behandeling of begeleiding kan daardoor bijvoorbeeld plaatsvinden op school, in de thuissituatie of in de praktijk.

Daarnaast houdt Praktijk Irene Heim zich altijd bezig met innovatie. Onze therapeuten werken nauw samen met Hogeschool Leiden aan wetenschappelijk onderzoek met als doel het verbeteren van de kwaliteit van hulpverlening en de laagdrempeligheid van de zorg te vergroten.
DE PRAKTIJK
Voor meer informatie of afspraken kunt u contact opnemen met:

‌Praktijk Irene Heim
‌T: 06-42236368

‌Onze locaties:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk

‌Luttik Oudorp 104
‌1811MZ Alkmaar
Uw naam
Uw e-mail
Uw telefoonnummer
Locatiekeuze
‌ (Alkmaar of Beverwijk)
Onderwerp
Uw bericht
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.
Bedankt voor je bericht, we nemen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je op.
Akkoord & Verstuur