Sandra Göbel


Sandra Göbel werd op 27 april 1987 geboren in Warnsveld. Na het VMBO-TL koos zij voor de opleiding Onderwijsassistente in Deventer, in de veronderstelling daarna de PABO te gaan doen. Halverwege het eerste jaar besloot Sandra dat de PABO toch niet was wat ze wilde maar dat werken met kinderen met een (speciale) hulpvraag én psychologie haar wel boeide.

De keuze om dramatherapie te gaan studeren was eigenlijk heel simpel en ontstond tijdens de opleiding onderwijsassistent. De lessen over (ontwikkelings-) psychologie bleven Sandra tot de laatste minuut boeien en tijdens een gesprek met de decaan kwam duidelijk naar voren dat ze graag bezig is en de opleiding tot psycholoog niet zag zitten. Een vraag vanuit haar naar haar hobby’s (o.a. toneel spelen) maakte dat de decaan met de opleiding tot creatief drama therapeut kwam. Dat zag Sandra wel zitten, zeker na een bezoek op de open dag van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Na een stage in de volwassenen en ouderen psychiatrie wilde Sandra nog graag dramatherapie doen met kinderen. Dit kon alleen op Curaçao dus is Sandra 5 maanden op Curaçao geweest waar ze een module emotionele
vaardigheden voor kinderen schreef.

In 2013 rondde Sandra de opleiding Creatieve Therapie – Drama succes vol af en vlak daarna startte ze met haar dramatherapie praktijk op locatie. De afgelopen jaren heeft Sandra verschillende projecten (Een danstheater project met AZC kinderen, Theater Maken met kinderen, begeleiding van mensen met dementie en dramatherapie met kinderen en jongeren met een specifieke begeleidingsvraag) met veel plezier gedaan.

Sandra heeft zich het afgelopen jaar op meerdere (dramatherapeutische) vlakken verdiept en gespecialiseerd. O.a. in het verstevigen van het contact met ouder en kind d.m.v. (handpop) Toontje de Schildpad en improvisatie werkvormen binnen dramatherapie. Daarnaast is Sandra EMDR Practitioner in opleiding.
DE PRAKTIJK
Voor meer informatie of afspraken kunt u contact opnemen:
Praktijk 
‌Irene Heim
Alkmaarseweg 38
1941 DN Beverwijk
T: 06-42236368

 Facebook
Uw naam
Uw e-mail
Uw telefoonnummer
Onderwerp
Uw bericht
Bedankt voor je bericht, we nemen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je op.
Verstuur