Femke

Contactgegevens

E-mailadres: Femke@ireneheim.nl
Telefoonnummer: 06 13 59 52 89
Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Locatie: Hoorn

* Aanmelden? Vul het aanmeldformulier in.

Over Femke

Binnen Praktijk Irene Heim is Femke werkzaam als speltherapeut.
‌Tijdens Femke haar studie Orthopedagogiek heeft Femke haar gespecialiseerd in kinderen met gedrags-en leerproblemen. Vanuit verschillende werkzaamheden binnen de jeugdzorg en vanuit haar eigen persoonlijke ontwikkeling is Femke haar meer gaan interesseren voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Hierdoor heeft Femke de Post-HBO opleiding als speltherapeut afgerond in 2015.

Voor haar werk met kinderen en ouders heeft ze ruime ervaring opgedaan binnen de jeugdgzorg. Daarnaast heeft Femke haar ontwikkeld als trainer in het geven van dramalessen aan kinderen en cursussen over opvoedkundige thema’s aan pedagogisch medewerkers. Femke is nu ruim twee jaar als speltherapeut werkzaam waarbij ze kinderen behandelt die emotionele of sociale problemen ervaren. Daarnaast behandelt ze ouder en kind samen als het gaat om de ontwikkeling van de ouder-kind relatie en als kinderen niet tot spel komen.

Praktijk Irene Heim biedt Femke de mogelijkheid om met kinderen en ouders aan de slag te gaan vanuit de diverse hulpvragen die er worden gesteld. Vanuit een locatie die huiselijk en welkom aanvoelt is het al direct een fijne start van de behandeling. In het (samen)werken met collega’s is er een mate van betrokkenheid en nieuwsgierigheid waarin we samenwerken en continue van elkaar leren. Dat maakt dat Femke haar prettig voelt in deze werkomgeving.