HeimHelpt#Depressie
‌Ruim een miljoen mensen in Nederland zijn depressief. Zij hebben last van gevoelens van somberheid, vermoeidheid, vermindering van plezier in activiteiten, slaapproblemen en een gevoel van waardeloosheid. Op dit moment wordt er veelal een antidepressivum voorgeschreven om deze klachten te reguleren. Echter, de werking van een antidepressivum voor lichte en matige depressie is nog niet bewezen. Sterker nog, het slikken van een antidepressivum kan consequenties hebben voor de gezondheid. U kunt last krijgen van destructieve gedachten, agressiviteit, slapeloosheid, angsten, enzovoorts.

‌HeimHelpt#Depressie is ontwikkeld voor volwassenen met een depressie/somberheid. Het is een behandelprotocol dat u helpt in zeven sessies om weer sterk, vol zelfvertrouwen en in balans in het leven te staan. ‌‌In HeimHelpt#Depressie staat de cliënt en het probleem onder het probleem centraal. Er wordt niet gekeken naar de gevolgen van de depressie maar naar de oorzaak van de depressie. In elke sessie wordt de gewenste situatie van de cliënt verweven in een verhaal. Een verhaal dat wordt opgenomen en die de cliënt hoort voordat hij gaat slapen. Op het moment dat de cliënt het verhaal hoort, reageert het primitieve brein op al die fijne en positieve informatie zodat uw fysieke en psychische brein in een ontspannen modus komt. De stress-cyclus wordt doorbroken. 

U leert met dit programma onder andere zich bewust te worden van uw positieve kwaliteiten en te leven in het hier en nu. U leert daarnaast het verleden een plekje te geven en de positieve momenten uit het verleden te gebruiken om ‘in uw krachten te staan’. U leert omgaan met stressfactoren en de wisseling van de seizoenen. U krijgt inzicht in de zin van het leven. Dit heeft tot gevolg dat u zich sterk en evenwichtig in het leven gaat voelen, waardoor u de depressie/somberheid overwint.

‌HeimHelpt#Depressie is wetenschappelijk bewezen. ‌Cliënten gingen gemiddeld van levenskwaliteit 4 naar een 8 (zonder gebruik van een antidepressivum) en hadden geen bijwerkingen. Een enorme vooruitgang!

‌Voor wie?
Voor iedereen die weer positief, sterk en evenwichtig in het leven wil staan.

Verloop therapie
HeimHelpt#Depressie bestaat uit een intakegesprek, zeven sessies hypnotherapie en een evaluatiegesprek. Daarna is er twee jaar lang, vier keer per jaar een follow up sessie. Deze sessies zijn bedoeld om de positieve, sterke en evenwichtige levensstijl te behouden.

‌Ervaringen en quotes
‌ Wil (44 jaar):
“Hectisch was mijn leven
Altijd wegrennen voor problemen
Irene je hebt me geluk gegeven
Door veel van mijn verdriet weg te nemen
Mijn dank is voor altijd groot
En zal de therapie nooit vergeten
Op de rails en uit de goot
Je bent werelds dat mag je best weten”

Mariska (36 jaar): “Beetje bij beetje vind ik mezelf weer terug!”

Janine (37 jaar): “Irene zag wat er aan de hand was en dat werd uitgediept. Alle punten die een negatieve rol speelden in mijn leven werden volledig behandeld. Ze is een steun geweest en heeft mijn leven een positieve richting gegeven”

Carlos (38 jaar): “Irene heeft mij geholpen om tot de oorzaak van het probleem te komen, hoe deze op te lossen en een balans in mijn leven te vinden”

‌Vergoedingen
Hypnotherapie wordt (deels) vergoedt vanuit een afgesloten aanvullende zorgverzekering. Voor meer informatie over de vergoeding vanuit uw aanvullende zorgverzekering adviseren wij u om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar of kijk op zorgwijzer.
‌‌
‌Praktijk Irene Heim is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten (NBVH) en de Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).
DE PRAKTIJK
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

‌Praktijk Irene Heim
‌T: +3185 400 0456
‌E: info@ireneheim.nl

‌Onze locaties:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk

‌Luttik Oudorp 104
‌1811MZ Alkmaar

‌Nieuwendam 8
1621AP Hoorn‌

‌Postadres:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk
Uw naam
Uw e-mail
Uw telefoonnummer
Locatiekeuze
‌ (Beverwijk, Alkmaar of Hoorn)
Onderwerp
Uw bericht
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.
Bedankt voor je bericht, we nemen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je op.
Akkoord & Verstuur