IBS
IBS ( irritable bowle syndrom ofwel prikkelbare darm syndroom ) is een veel voorkomende darmaandoening, gekenmerkt door chronische buikpijn en periodes van diarree en obstipatie.

In 1991 ontwikkelde hypnotherapeut Michael Mahoney in samenwerking met gastro- enterologen een behandelprogramma voor mensen met ibs. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 90% van de patiënten baat heeft gehad bij de behandeling en dat zij ervaarden dat de kwaliteit van hun leven sterk was toegenomen
Bas ( 24 jaar ):
“ De IBS beheerde dusdanig mijn leven dat ik niet meer kon werken. Na het procol had ik geen last meer van mijn klachten en kon ik weer werken”.
Doelgroep
Voor alle pubers, adolescenten en volwassenen met IBS.

Verloop therapie
Het programma is, inclusief het intake- gesprek, gebaseerd op zeven sessies hypnotherapie en lichaamsgerichte oefeningen.
Quotes

‌Bas ( 24 jaar ):
“ De IBS beheerde dusdanig mijn leven dat ik niet meer kon werken. Na het procol had ik geen last meer van mijn klachten en kon ik weer werken”.
Vergoedingen
Hulpverlening is via zorg in nature kosteloos. Voor PGB geldt het bekende tarief. Irene heim is daarnaast aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten (NBVH) en de RBCZ. Afhankelijk van uw polis bij de zorgverzekeraar komt u in aanmerking voor vergoeding. Meer informatie over vergoedingen door zorgverzekeraars kunt u vinden op de website van de NBVH of op zorgwijzer.
DE PRAKTIJK
Voor meer informatie of afspraken kunt u contact opnemen met:

‌Praktijk Irene Heim
‌T: 06-42236368

‌Onze locaties:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk

‌Luttik Oudorp 104
‌1811MZ Alkmaar
Uw naam
Uw e-mail
Uw telefoonnummer
Locatiekeuze
‌ (Alkmaar of Beverwijk)
Onderwerp
Uw bericht
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.
Bedankt voor je bericht, we nemen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je op.
Akkoord & Verstuur