Over Praktijk Irene Heim
Missie
‌Praktijk Irene Heim staat voor het bieden van excellente hulpverlening aan kinderen, jongeren en volwassenen met uiteenlopende problematiek. Onze hulpverlening is persoonlijk, veilig, laagdrempelig, op maat voor herstel en ter bevordering van de geestelijke gezondheid. Afgestemd op de samenhang tussen lichaam en geest en de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Met als doel het verbeteren van kwaliteit van leven en kinderen en jongvolwassenen thuis te laten opgroeien. 

‌Dit doen wij onder andere door (diagnostisch en-/of intelligentie) onderzoek, behandeling en begeleiding te bieden met een multidisciplinair team, zowel op de praktijk als in de eigen situatie. Het verbinden, de autonomie en de competentie/kracht van de cliënt en zijn systeem staan in onze hulpverlening centraal. Praktijk Irene Heim is daarnaast ook uniek in haar specialisatie in ambulante begeleiding bij multiproblem gezinnen, trauma behandeling en hypnotherapie.

‌Therapeutische visie
Ieder mens is uniek. Praktijk Irene Heim bekijkt de mens vanuit integratief oogpunt. Dat wil zeggen dat wij de klachten vanuit verschillende invalshoeken bekijken: wij hebben aandacht voor het systeemmodel, het medisch model, het transpersoonlijk model, het stressmodel, het psychodynamisch model en het behaviouristisch model. Door vanuit verschillende invalshoeken te kijken naar de klachten ontstaat er een complementair beeld. Vanuit dit complementaire beeld kunnen wij de kwaliteit en de zorg bieden die gewenst is. De empowerment van de mens en zijn omgeving staan hierin centraal.

Visie
‌De visie van Praktijk Irene Heim is om zo snel als gewenst excellente hulpverlening te bieden aan een ieder die dit nodig heeft om zijn autonomie en competenties te vergroten, waardoor de kwaliteit van het leven optimaliseert.
DE PRAKTIJK
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

‌Praktijk Irene Heim
‌T: +3185 400 0456
‌E: info@ireneheim.nl

‌Onze locaties:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk

‌Luttik Oudorp 104
‌1811MZ Alkmaar

‌Nieuwendam 8
1621AP Hoorn‌

‌Postadres:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk
Uw naam
Uw e-mail
Uw telefoonnummer
Locatiekeuze
‌ (Beverwijk, Alkmaar of Hoorn)
Onderwerp
Uw bericht
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.
Bedankt voor je bericht, we nemen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je op.
Akkoord & Verstuur