Over Praktijk Irene Heim
Missie
‌Praktijk Irene Heim staat voor het bieden excellente hulpverlening aan mensen met hoofdzakelijk psychische klachten, ontwikkelings- of gedragsproblemen in regio Alkmaar, IJmond, Zuid-Kennemerland, Haarlemmermeer, Amsterdam-Amstelland en Zaanstreek-Waterland. Onze hulpverlening is persoonlijk, veilig, laagdrempelig en op maat voor herstel en ter bevordering van de geestelijke gezondheid. Afgestemd op de samenhang tussen lichaam en geest en de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Met als doel het verbeteren van de kwaliteit van leven. Dat doen wij onder andere door (diagnostisch of intelligentie) onderzoek, behandeling en begeleiding te bieden, zowel op de praktijk als in de eigen situatie. Het complementair bekijken van de problematiek en de eigen kracht staan hierbij centraal. Praktijk Irene Heim is daarnaast ook uniek in haar specialisatie in ambulante begeleiding bij multiproblem gezinnen, trauma behandeling en hypnotherapie.

Daarnaast is Praktijk Irene Heim, in samenwerking met Stichting HeimHelpt, continu bezig met innovatie en het verbeteren van zorg. Samen met Hogeschool Leiden doen wij wetenschappelijk onderzoek om de kwaliteit van hulpverlening en de laagdrempeligheid van de zorg te vergroten.

Visie
‌Ieder mens is uniek. Praktijk Irene Heim bekijkt de mens vanuit integratief oogpunt. Dat wil zeggen dat wij de klachten vanuit verschillende invalshoeken bekijken: wij hebben aandacht voor het systeemmodel, het medisch model, het transpersoonlijk model, het stressmodel, het psychodynamisch model en het behaviouristisch model. Door vanuit verschillende invalshoeken te kijken naar de klachten ontstaat een complementair beeld. Vanuit dit complementaire beeld kunnen wij de kwaliteit en de zorg bieden die gewenst is. De empowerment van de mens en zijn omgeving staan hierin centraal.
DE PRAKTIJK
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

‌Praktijk Irene Heim
‌T: 085-4000456
‌E: info@ireneheim.nl

‌Onze locaties:

‌Alkmaarseweg 38
‌1941DN Beverwijk

‌Luttik Oudorp 104
‌1811MZ Alkmaar
Uw naam
Uw e-mail
Uw telefoonnummer
Locatiekeuze
‌ (Alkmaar of Beverwijk)
Onderwerp
Uw bericht
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.
Bedankt voor je bericht, we nemen indien nodig zo spoedig mogelijk contact met je op.
Akkoord & Verstuur