Bent u een professional of een verwijzer? Dan is onderstaande informatie voor u beschikbaar.

C‌ontact met één van onze hulpverleners over een gezamenlijke cliënt?

U kunt hiervoor rechtstreeks contact opnemen met de desbetreffende hulpverlener. De contactgegevens van al onze hulpverleners vindt u door op de foto van de zorgverlener (boven zijn of haar naam) te klikken bij Team Praktijk Irene Heim. Aangezien de hulpverleners niet kunnen opnemen als zij een onderzoek afnemen, in behandeling of in begeleiding zijn, is het ook mogelijk om de cliëntadministratie te mailen via info@ireneheim.nl of te bellen via 085-4000456 voor het plannen van een telefonische afspraak of het plannen van een multi-displinair overleg bij een van de collega’s.   

Casuïstiek bespreken om te kijken of ons aanbod passend is?

Wij denken uiteraard graag met u mee of ons aanbod passend is voor uw cliënt of patiënt. N‌eem contact op via 085-4000456 of via aanmelden@ireneheim.nl.  

Cliënt of patiënt naar Praktijk Irene Heim doorverwijzen?

Met specifieke vragen kunt u terecht op één van onderstaande e-mailadressen:P‌raktijk Irene Heim heeft met verschillende jeugdhulpregio’s contracten afgesloten voor jeugdhulp, namelijk:

  • Jeugdhulpregio Alkmaar (contract voor onderzoek, behandeling en begeleiding) in gemeenten Alkmaar, Bergen (NH.), Castricum, Heerhugowaard, Heiloo, Langedijk en Uitgeest. 
  • ‌‌Jeugdhulpregio IJmond en Zuid-Kennemerland (contract voor gezins- * en ambulante begeleiding) in gemeenten Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Velsen en Zandvoort. 
  • Jeugdhulpregio West Friesland (segment B; contract voor onderzoek, behandeling en begeleiding) in gemeenten Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer en Stede Broec.
  • Regio Amsterdam-Amstelland en Zaanstreek-Waterland (segment B – SPIC 1 t/m 5, 7 en 8) in gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Diemen, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Ouder-Amstel, Purmerend, Uithoorn, Zaandstad, Waterland en Wormerland. Kies via de volgende keuzetool voor de SPIC die het beste bij de cliënt of patiënt past.
  • Jeugdhulpregio Haarlemmermeer (contract voor onderzoek, behandeling begeleiding, begeleide omgang en hulpverlening omtrent (v)echtscheidingsproblematiek) in o.a. Hoofddorp, Abbenes, Badhoevedorp, Beinsdorp, Buitenkaag, Burgerveen, Cruquis, Haarlemmerliede, Halfweg, Lijnden, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Spaarndam, Spaarnwoude, Vijfhuizen, Weteringbrug, Zwaanshoek en Zwanenburg.
  • Jeugdhulpregio Kop van Noord-Holland (contract voor onderzoek, behandeling en begeleiding) in o.a. Den-Helder en Schagen.
  • Jeugdhulpregio DUO (Spic 1 t/m 10) in gemeenten Diemen, Uithoorn en Ouder-Amstel

‌* Gezinsbegeleiding in jeugdhulpregio IJmond en Zuid-Kennemerland is enkel toegankelijk vanuit een indicatie vanuit het Centrum Jeugd en Gezin. Neem hiervoor contact op met het Centrum Jeugd en Gezin in uw gemeente.‌

Informatie hoofd- en onderaannemerschap jeugdhulpregio Alkmaar?

‌Voor informatie over hoofd- en onderaannemerschap in jeugdhulpregio Alkmaar kunt u het beste contact opnemen met aanmelden@ireneheim.nl.

Beveiligd mailen via zorgring

‌Praktijk Irene Heim beschikt over een e-mailadres via zorgring account: info@ireneheim.zorgring.nl. Wanneer beide partijen over een zorgring e-mailadres beschikken, wordt de e-mail via een beveiligde verbinding verzonden.