Doelgroep:

De Tom training richt zich op sociaal onvaardige en immature kinderen. De methode is geschikt voor kinderen en jongeren met autisme.

Verloop Tom training:

Het doel van de training is het verbeteren van de Theory of Mind en het ontwikkelen van sociaal competent of sociaal vaardig gedrag. De training richt zich op kinderen vaardiger maken in het inschatten van sociale situaties waardoor zij beter in staat zijn emoties bij zichzelf en anderen te herkennen en zich te verplaatsen in de gedachten en overwegingen van anderen.
De Tom training duurt ongeveer 13 weken.

Vergoedingen:

Behandeling kan vergoed worden vanuit jeugdhulp. Klik voor meer informatie op het kopje Vergoedingen of informeer via 085-4000456 of aanmelden@ireneheim.nl . 
 
‌Integratieve behandeling wordt (deels) vergoedt vanuit een afgesloten aanvullende zorgverzekering. Voor meer informatie over de vergoeding vanuit uw aanvullende zorgverzekering adviseren wij u om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar of kijk op zorgwijzer
‌‌ 
‌Praktijk Irene Heim is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten (NBVH) en de Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).