U kunt last ervaren van hoogsensitiviteit en merken dat u een steuntje in de rug nodig heeft. Voor deze steun heeft Praktijk Irene Heim het programma ‘HeimHelpt#Hoogsensitiviteit’ ontwikkeld. In zeven sessies wordt gewerkt aan:

Vergroten van zelfvertrouwen

Leren omgaan met drukke dagen/ druk van buitenaf 

Ontspannen inslapen en doorslapen

Leren omgaan met faalangst en perfectionisme

Leren omgaan met fel licht, sterke geuren en geluiden 

Omgaan met pijn 

Omgaan met veranderingen

Doelgroep

Het programma is geschikt voor volwassenen die in het dagelijks leven last hebben van hoogsensitiviteit. Hier kunt u een zelftest doen voor hsp bij volwassenen. 

Verloop behandeling

HeimHelpt#Hoogsensitiviteit bestaat uit een intakegesprek, zeven sessies hypnotherapie en een evaluatiegesprek van een uur. Afhankelijk van de hulpvraag en in samenspraak kan gekeken worden of de zeven sessies toereikend genoeg zijn of dat er eventueel meer nodig is.

Vergoedingen

Hypnotherapie wordt (deels) vergoedt vanuit een afgesloten aanvullende zorgverzekering. Voor meer informatie over de vergoeding vanuit uw aanvullende zorgverzekering adviseren wij u om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar of kijk op zorgwijzer
‌‌ 
‌Praktijk Irene Heim is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten (NBVH) en de Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).