Celine

Contactgegevens

E-mailadres: Celine@ireneheim.nl
‌‌Telefoonnummer: 06 34 13 76 58
‌Werkdagen: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
‌Locatie: Beverwijk en OBS Het Avontuur

* Aanmelden? Vul het aanmeldformulier in.

Over Celine

Binnen Praktijk Irene Heim is Celine werkzaam als vaktherapeut.
Na het behalen van haar vmbo-diploma is Celine begonnen met een 4-jarige MBO opleiding in drama. Deze heeft ze met veel plezier gevolgd in Amsterdam. Tijdens haar studie vaktherapie drama heeft Celine gewerkt met kinderen en daarnaast ook theaterlessen gegeven. Door haar passie voor het helpen van kinderen sprak het haar aan om kinderen op zo’n laagdrempelig mogelijke manier te kunnen helpen en daarom heeft Celine de minor; gedragsproblemen coachen in een onderwijssetting gevolg. Na haar studie is Celine bij de praktijk komen werken.

Celine heeft eerder stage gelopen bij een kinderdagverblijf om meer ervaring op te doen in de leeftijd van 1 tot 4 jaar. Daarnaast heeft ze haar therapie stage afgerond bij Praktijk Irene Heim wat Celine met veel plezier heeft gedaan.

De reden dat Celine is begonnen bij Praktijk Irene Heim is dat zij achter de visie en missie van de Praktijk staat. Ook vindt zij het heel mooi dat het aanbod bij Praktijk Irene Heim erg breed is in verschillende vormen van therapie zodat er voor iedereen iets is wat bij hen past. Het fijne aan dramatherapie vindt Celine dat je niet alles uit hoeft te drukken in woorden maar dat je ook door toneel spelen je al fijner kan voelen.

Celine is gespecialiseerd in dramatherapie en heeft zich gespecialiseerd met haar minor gedragsproblemen coachen in een onderwijssetting.