Kaleisha

Contactgegevens

E-mailadres: Kaleisha@ireneheim.nl
‌Telefoonnummer: 06 34 27 33 80
‌Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
‌‌‌‌Locatie: Beverwijk en Heemskerk

* Aanmelden? Vul het aanmeldformulier in.

Over Kaleisha

Binnen Praktijk Irene Heim is Kaleisha werkzaam als pedagoog.
‌In 2016 is Kaleisha met de Hbo-opleiding Pedagogiek begonnen, omdat zij er door haar vooropleiding achter kwam dat zij graag met de ontwikkeling van kinderen bezig wil zijn en ouders wil helpen in de opvoeding van hun kinderen.
Tijdens haar studie Pedagogiek heeft Kaleisha o.a. kennis mogen maken met ‘observatietechnieken’ en bepaalde gespreksvoering tussen de volwassene en het kind.

Daarnaast heeft Kaleisha stage-ervaring opgedaan in de kinderopvang, gezinsondersteuning en in het ziekenhuis als Pedagogisch zorgverlener.
Gedurende haar stage in het ziekenhuis, heeft Kaleisha ontdekt dat haar kracht in ‘het maken van contact’ met de cliënt ligt. Als persoon gebruikt Kaleisha hierin haar rust en empathisch vermogen, waardoor zij op een natuurlijke manier bij kinderen en ouders kan aansluiten. Deze kracht (eigen stijl) gebruikt Kaleisha in haar werk als Pedagoog.

Als Pedagoog bied Kaleisha o.a. spelenderwijs begeleiding aan kinderen en gezinnen (ouders). Kaleisha heeft voor Praktijk Irene Heim gekozen, omdat de ondersteuning in de groei naar zelfredzaamheid haar erg aanspreekt en Kaleisha een steentje wil bijdragen in de ontwikkeling en het veilig/fijn opgroeien van het kind.