Mare

Contactgegevens

E-mailadres: mare.heijna@ireneheim.nl
‌Telefoonnummer: 06-40230987
‌Werkdagen: dinsdag, woendag, donderdag en vrijdag
‌‌‌‌Locatie: Beverwijk

* Aanmelden? Vul het aanmeldformulier in.

Over Mare

Binnen Praktijk Irene Heim is Mare werkzaam als vaktherapeut.
‌Na het behalen van haar havo diploma is Mare Spraak- en dramatherapie gaan studeren op de Hogeschool Leiden.
Mare is deze opleiding gaan doen, omdat ze van jongs af aan al twijfelde tussen mensen helpen en toneelspelen. Toen ze hoorde van het bestaan van de opleiding Spraak- en dramatherapie, viel alles samen.

Tijdens deze opleiding is Mare zich gaan oriënteren in verschillende doelgroepen. Het fijne aan de opleiding vindt Mare dat je het vertrouwen krijgt om twee jaar lang zelfstandig stage te lopen, waardoor je de opgedane kennis direct ondervindt in de praktijk. Hier heeft Mare dan ook erg veel van geleerd. Mare heeft haar eerste stage gelopen bij de neuropsychiatrie Rivierduinen. Hier hielp ze volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel. De tweede stage die Mare gedaan heeft, was op Het FlexCollege. Hierbij hielp ze jongeren van 12 tot en met 18 jaar met gedragsproblematieken.

Beide stages hebben Mare vooral geleerd te kijken naar de mensen die je voor je hebt en niet naar de problematieken. Dit is dan ook iets wat zij erg belangrijk vindt binnen haar sessies en wat zij terug vindt de persoonlijke, knusse sfeer van Praktijk Irene Heim.